Nike Roshe Run Mujer

August 9, 2017 | Author: | Posted in Misc

Siden fødslen af barfodet, der løb 10 år siden, har der været en masse forskning om, hvorvidt for lidt dæmpning også kan være dårligt. I løbet af de sidste par år går flere løbere tilbage til polstret sko.

Så på dette tidspunkt skal du spørge dig selv, om pudependulet bare fortsætter med at svinge frem og tilbage for evigt. Den revolutionerende ide om at sætte inert gas i polyurethanmoduler, der blødgør slaget af hvert trin, giver stadig mening for nogle løbere. Gratis giver mening for andre. I sidste ende afhænger det virkelig af din fod og din gang. Du har brug for den rigtige sko til dig, på trods af hvad er en vogue.

Og så er der det store hav af Nike Nike Roshe Run Mujer fans, for hvem Adidas Gazelle Womens sneaker teknologi handler ikke kun om at køre. Det handler om mode. Folk køber sko af mange forskellige grunde, og Nike byder på gamle sneakers fra Air Max lineup til venstre og højre. Virksomheden genindfører også klassisk Air Max teknologi til nye designs og splitter selv Air Max teknologi til Nike Free-såler.

I sidste ende er Nike’s mercurial-teknologier meget ligesom modeindustrins forhold til visse tilbagevendende tendenser, som pels eller metal. De kommer og går uden meget rim eller grund. Der er meget lidt videnskab involveret i Nike’s konstant udviklende ideer om sko. Men for fans synes bullshit at være halvt sjovt.

Så Nike gjorde sin forskning og kom ud med den næste store ting: Nike Free. Det er en sko designet til minimal d&Nike Air Max 90 Mujeraelig;mpning og maksimal fleksibilitet. (Det er som at tage Air Max 360 og sutte hele luften.) Desuden er designet i gradienter, med et nummereret navngivningssystem, der angiver, hvor meget dæmpning skoene giver. Nike Free 3.0 er bedst som at køre barfodet, og den nu udgåede Nike Free 7.0 tilbydes mere dæmpning. Det er den oprindelige Nike Free 5.0 V6 ovenfor.

“Vi fandt lommer af mennesker over hele kloden, der stadig kører barfodet, og hvad du finder er at under fremdrift og landing har de langt mere bevægelsesområde i foden og engagerer mere af tåen,” Jeff Pisciotta, en Seniorforsker ved Nike Sports Research Lab, fortalte McDougall. “Deres fødder flex, sprede, splay og greb overfladen, hvilket betyder, at du har mindre pronation og mere distribution Nike Air Force 1 Flyknit Low Damen af Adidas Superstar Femme Rose pres.”

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.