Nike Free 4.0 Flyknit Herre

August 25, 2017 | Author: | Posted in Misc

I år markerer 20-årsdagen for Air Max 97, så selvfølgelig fejrer Nike på en stor måde. Swoosh har en line up 20 forskellige farvebaner, der ruller ud inden for de næste par måneder, og vi kender nu datoerne for, hvornår de begynder at falde.

Først og fremmest bliver Air Max 97 OG, som vil frigive globalt, så snart den 1. august. Air Max 97 OG Premium – inklusive det rosa snakeskin-par – vil være tilgængeligt globalt fra 4. august. Sidst men ikke mindst, Air Max 97 Ultra, den opdaterede letvægtsversion Asics Gel Quantum 360 Femme af OG, vil være ude i Nordamerika den 5. august, før den foregår globalt den 17. august.

Mens nogle Air Max 97 OG og Air Max 97 Premium colorways vil være tilgængelige på Nike + SNKRS, kan du finde resten i butikker og online.

Når vi siger: “Du kan aldrig have nok sneakers”, mener vi det. Uanset om du bruger dine spark til at gå i gymnastiksalen, tage en klasse eller bare slentre rundt i byen, er der altid plads til mere. Derfor skabte vi en ultimativ guide til vores yndlings sneakers af året. Disse sko kommer i alle farver i regnbuen, og hver stil du kan tænke på også. Køb gennem disse lokkende muligheder og score dig selv et par, før de alle forsvinder. Stol på os, de sælger snart.

Nike Air Max 97, den tydelige Nike Free 4.0 Flyknit Herre 90’ers sko med et idiosynkratisk, sinuøst, New Balance 574 Homme ofte farverigt design, ser ud til at opleve en reel genopblussen i 2017, med en række nye, meget eftertragtede samarbejder. Og det er kun hensigtsmæssigt, i betragtning af sneakerens popularitet i den tidlige U.K. rave scene, at Nike ville trykke grime star Skepta at være næste på deres liste over design coconspirators. Den britisk-nigerianske kunstner har taget genren til nye højder siden smudsens 90’ers saladsdage, og han har bragt denne genopfriskende ånd til hans dybt personlige Air Max 97-design. Skepta sagde, at den iriserende, kobber-tone sneaker, som vil ramme butikker den 2. september, blev inspireret af “Marokkons farvepalet”, som han beskrev som sit hjem væk fra London og “Paletten fra 1999 Air Tuned Nike Air Huarache Mujer Max , “Som var den første sko, han købte Nike Air Max 2016 Dam sig, vokser op.

Skepta er ikke nyt for modeverdenen: Hans debutopsamling Mains, der udbydes et raffineret påtryk af sit alsidige varemærke, den ydmyge trusser, der blev lanceret på Selfridges i USA tidligere i sommer. Mains lookbook og ledsagende video, som alle blev skudt i Marrakech, offentliggjorde også først Skepta’s interesse for Marokko, som Skepta kaldte et “havn” omkring tidspunktet for dets udgivelse. Selvom Skepta’s personlige stil kan være sporty og ganske minimal – han synes at foretrække monokromatiske sæt, at han ofte vil matche med sine sneakers – hans Nike Air Max 97 er en mere kompleks meld af hans nuværende inspirationer og hans barndomsrødder. Sneakers broderi spejler marokkansk håndarbejde og skoets SK logo er i form af en Adidas Tubular Mujer U.K. stikkontakt, der hylder Skepta’s barndom i London. Så mens samarbejdet er en subtil syntese af Skepta’s fortid og nutid, er det endnu vigtigere en slank sneaker, som passer til gaderne i Marrakech, som det er for klubberne i London.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.