Nike Air Max 95 Femme

July 31, 2019 | Author: | Posted in Misc

Nike heeft zojuist twee nieuwe colorways van zijn veelgehoorde Air Max 720 sneaker laten vallen via een nieuw gelanceerde online winkel die alleen toegankelijk is voor NikePlus-leden.

NikePlus is het gratis lidmaatschapsprogramma van de sportkledingreus dat gebruikers toegang geeft tot geselecteerde drops, evenementen, atleetfuncties en trainingsprogramma’s. Nu lanceert het een exclusieve online winkel waar leden enkele dagen voor de rest langverwachte producten in handen kunnen krijgen. Voor de lancering van het retailplatform heeft Nike de Aix Max 720 uitgebracht Nike Air Max 95 Femme in twee levendige kleuren – ‘Sunrise&#Nike Air Max 98 Dames 39; voor mannen en ‘Sunset’ voor vrouwen.

De futuristische hardloper, die op 1 februari na maanden van speculatie en teasers in zijn eerste kleuren viel, is de grootste Air-innovatie tot nu toe van Swoosh. De Air-eenheid is de hoogste in de geschiedenis van de Swoosh en komt met 38 millimeter – 6 millimeter hoger dan die van zijn voorganger, de 270 – en heeft de meeste veer van een Air Max-zool. Bovendien is de 360-gradenvorm van de eenheden zowel horizontaal als verticaal zichtbaar, waardoor de “720” aan de naam van het silhouet wordt toegevoegd en is gemaakt met 75% gerecycled productieafval. Kleurwegen en namen spelen natuurlijke fenomenen af, zoals lavastromen, het noorderlicht, de Melkweg en, voor de laatste druppel, zonsopgangen en zonsondergangen.

Na Nike Air Pegasus 89 Femmede officiële look in opvallende kleuren, is de Adidas Nmd Dames komende Nike Air Max 720 nu te zien in de populaire “Triple Black”-iteratie.

De nieuwste vlaggenschiploper van de Swoosh heeft zijn debuut in de winkelrekken nog niet gemaakt, maar er blijven meer variaties van het silhouet aan de oppervlakte komen. De sneaker wordt in wezen gedefinieerd door zijn futuristische bovenwerk met een uniek obstructief golvend patroon dat bijna lijkt op de esthetiek van de klassieke Nike Air Max Plus, terwijl ook de hoogste Airbag is opgenomen die ooit door de Swoosh is gemaakt, die zich uitstrekt van de hiel tot de teen.

Bovendien heeft de Air Max 720 een groenere voetafdruk. Meer dan 75% van zijn materiële samenstelling bestaat uit vervaardigd afval. Blijf op de hoogte van de officiële releasedatum en aanvullende Adidas Gazelle Damen informatie.

Ergens daar, in een sterrenstelsel ver weg, draaien vier paren van Nike’s nieuwste editie van de Air Max-trainer in een Adidas Stan Smith Womens baan om de digitale ether. De Nike Air Max 720 heeft de grootste luchtzakken in de geschiedenis van Air Max en is gemaakt van meer dan 75% gerecycled productieafval. Kleurrijk, verzamelbaar en positief anti-zwaartekracht bij elke lente van hun stap, siert de gloednieuwe 720 nu de hoeven, kussentjes en poten van een stel buitenaardse levensvormen en cyborg-specimens. We stuurden vier van Dazed Beauty’s favoriete digitale artiesten op een zoektocht om deze wezens te documenteren terwijl ze de trainers testten.

De Nike Air Max 720 heeft Nike’s eerste full-length lifestyle Air Max-unit ingebouwd in een Nike sneaker. Rechtstreeks uit de innovatie-denktank van Nike, is de Nike Air-hielunit de Nike Air Max 90 Dame hoogste ooit en gemaakt van 75% gerecycled productieafval. Wat begon als een experiment in de jaren ’80, met slechts een beetje zichtbare Nike Epic React Flyknit Femme Air-eenheid, is geëvolueerd tot de belangrijkste blikvanger op de Nike Air Max 720. De “Northern Light” (nacht) colorway is geïnspireerd op het natuurlijke fenomeen, past perfect bij zijn omgeving.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.