Nike Air Max 90 Dámské

May 31, 2019 | Author: | Posted in Misc

Nike’s eerste sneaker voor het onthullen van de luchtgeveerde zool, de Air Max 1, eindelijk uitgebracht op 26Nike Air Huarache Womens maart 1987 en te zien in Nike’s eerste tv-commercial van hetzelfde jaar. Het maakte deel uit van het Air Pack, dat ook de Air Trainer 1, Air Sock, Air Revolution en Air Safari bevatte. “Ik was op een luchthaven precies rond de tijd dat de eerste Air Max-sneaker werd gelanceerd”, legt Forland uit. “Ik belde een tech in het lab toen iemand door een paar liep. Ik staarde hem vanuit de telefooncel aan en zei: ‘Iemand heeft ze gekocht. Ik zie de luchtzool op en neer gaan! “Het was een groot risico, maar een grotere beloning.”

Vanaf dat moment is Air Max het cadeau dat blijft geven, de innovatie leidde tot een sneakerserie die nog steeds dertig jaar later nog steeds sterk is. Air Max 90, Air Max 180, Air Max 95, Air Max 97, Air Max Plus, Air Max 360 en Air Max 2015, onder andere, hebben alle met Nike Air Max 90 Dámské name het origineel gevolgd. In 2017 debuteerde Nike naast de Air VaporMax de meest innovatieve Air Max 1 tot nu toe, de feestelijke jubileumeditie Air Max 1 Ultra 2.0.

De Nike Air Max 95 Donna herwerkte sneaker kwam in de OG Air Max 1 colorway met 3.26 verfraaide de tong en herdenkend de verjaardag van het origineel. Dankzij de lichtgewicht Ultra 2.0 buitenzool is het ook een van de lichtste Air Max-modellen ooit.

Het stof heeft zich dus nog een jaar gevestigd op een van de grootste datums in de straat- en sneakeragenda: Air Max Day. Elk jaar viert de Swoosh de release van de allereerste Air Max sneaker op 26 maart en elk jaar doen ze iets speciaals.

Maar dit jaar was anders: in 2017 veranderde de oorspronkelijke Air Max de grote 3-0 en Nike onthulde een gestage stroom van kwaliteitsreleases om te vieren. Van het updaten van belangrijke Adidas Nmd Damen klassiekers tot het terugbrengen van oude iconen en het vrijgeven van de favoriet van de gecertificeerde mensen, er ging veel door.

Dit jaar markeerde ook het moment waarop Nike Cortez DonnaNike een stap dichter bij ons kwam door daadwerkelijk in de lucht te lopen met de release van de geheel nieuwe VaporMax. De sneaker voldeed aan zijn hype – zozeer zelfs dat de COMME des GARÇONS-collab alweer een re-release kreeg vlak nadat de OG viel en door de gemeenschap werd geschoten (bekijk onze ronde van de best gestileerde shots hier).

Hier is onze samenvatting van al het andere dat door Highsnobiety ging tot maart voor Air Max Day. Om aan de slag te gaan, hier is streetwear en sneaker grandee, Gary Warnett, in onze nieuwste Conversations-podcast over de erfenis en het belang van Air Max.

We hebben toen diep ingegaan op het verhaal van hoe Nike Air Max 90 Femme Nike zijn nieuwste sneaker uitvond naast een interactieve gids voor het silhouet. We hebben een van de eerste VaporMax-collabs onder de loep genomen van de industrieel Nike Air Vapormax Heren ontwerper en oud-collega Marcel Newson, voordat de Duitse rapper Ace Tee ons liet zien waarom Nike VaporMax de toekomst is. We kregen ook een exclusief gesprek met de Franse rapper Joke over hun tweede album, hun nieuwe single en waarom hij ook in de VaporMax zit.

Ter ere van de erfenis van de plaats van Air Max in Europa en de creatieve visie van Tinker Hatfield, zijn we naar drie Europese hoofdsteden geweest en hebben we met echte creatievelingen gesproken over wat er nodig is om hun eigen creativiteit te realiseren, hoe ze dit met succes kunnen doen en hoe om ondanks de kansen goed te zijn.

De Air Max-lijn is misschien wel de meest conceptueel complete sneakerlijn die ooit is gemaakt. We beargumenteerden dat terwijl we het verhaal achter het controversiële ontwerp van de eerste Air Max 1 ontleedden. We hebben Nike Air Vapormax Donna ook onderzocht wat de Air Max-lijn betekent voor de sneakerhead-gemeenschap, evenals de erfenis van samenwerkingen die de Air Max-lijn inspireerde over het bord. We hebben ook eens van dichterbij gekeken naar het nieuwe pakket atmos x Nike van de heruitgegeven volksfavoriet, de atmos Air Max 1 “Elephant” en de Air Jordan 3.

Een van de heetste druppels voor Air Max Day dit jaar was de heruitgave van degene die het allemaal begon: de Air Max 1 OG (2017) die Nike liet vallen in zijn originele ‘universiteitsrode’ colorway en zijn even geliefde blauwe tegenhanger een een paar dagen later. We hebben de heruitgave van 2017 vergeleken met de originele versie uit 1987, dus dat hoefde je niet te doen.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.