Nike Air Max 2017 Damen

April 28, 2018 | Author: | Posted in Misc

Av de giriga 80-talet hade Adidas ZX 750 Femme Air Force 1 och originella Air Jordan-sneakers tagit Nike Air Max 97 Mujer över basketens värld. Nike hade också odlat sin bild som ett spetsigt varumärke så mycket att efter att NBA hade förbjudit original Air Jordans för att inte uppfylla sina riktlinjer för färgning betalade Nike faktiskt Michael Jordanas böter så länge han höll på sig på domstolen. Men företaget fortsatte att förnya sig och ta Nike Air-tekniken till nya nivåer.

Nike blev ett miljarder dollar företag 1986, ungefär samma gång som det gjorde slutändan på en massiv uppgradering till sin linje av luftkuddeskor. Året efter släppte företaget Air Max 1 löpsko, med en mycket större luftpåse och ett litet fönster i kudden på Nike Air Zoom Pegasus 33 Dam sidan av hälen.

Detta innebar lite reengineering. Vad som hade varit en tunn fotformad behållare för luftkudden skulle vara omformad för att likna ett snett Klingon-rymdskepp, vars kanter höll den synliga luften. I mitten var det en biffig pocka med stöd för primär dämpning. Detta koncept skulle bli ett avgörande varumärke för Nike, särskilt när det gäller att etablera företagets överlägsenhet i teknikdriven design. Luften var inte bara synlig heller; du kan poke gaspaketet och känna studsningen.

Air Max skor sätter tekniken på displayen utan att erbjuda för många ledtrådar om hur det fungerade. (Det är ärligt bara en polyuretanpåse Nike Air Huarache Mujer fylld med inert gas.) Den enkelheten var fortsatt Nike Air Max Classic BW Damen nyckeln till den övergripande designen. Den ursprungliga Nike Air Max I, designad av den nu legendariska Air Max Maestro Tinker Haven Hatfield, skapade en formel som skulle hjälpa Nike att ta in miljarder dollar under decenniet efter det att det introducerades.

“Skon var designad för att andas, vara flexibel och passa bra men det faktum att luftfönstret i sålen och ramfärgen runt det innebar att det såg ut mycket annorlunda än andra skor på sin tid”, berättade Hatfield för The Guardian ett par för många år sedan, talade om Air Max-linjen. “Det var lätt att återfärda det och göra det om och om igen, det var inte överdesignat.

Utvecklingen av Air Max lineup Nike Air Max 2017 Damen hinged på en ganska rakt uppsättning av Nike Air Max Jewell Damen design principer för nästa årtionde. Sneakerna marknadsfördes inte bara som extra luftfylld men också ganska unik men ändå personlig, eftersom varje modell kom i flera olika färgvägar med nya utgåvor. Nike bytte form och sammansättning av Air Max-teknologin genom åren, som säljer allmänheten på den fina innovationen som följde med varje efterföljande generation Air Max-sneakers.

Med detta sagt är principen om luftdämpning att vara en enstaka-passar-alla lösningar för komfort och prestanda genomgripande i företagets marknadsföringsstrategi. Den “märkligt vetenskapliga” tagline i denna 1994-reklam för Air Max.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.