Nike Air Max 2017 Damen

November 21, 2019 | Author: | Posted in Misc

Hoewel we misschien wel de beste streetwear-sneaker bereiken, heb je soms wat meer nodig – technologie, ondersteuning, kracht – in een schoen waarin je gaat sporten. Maar niet Nike Air Max 2017 Damen alle workout-sneakers zijn hetzelfde: draag het verkeerde type als je raakt de sportschool, en uw prestaties kunnen ernstig worden beïnvloed. Om de beste workout sneakers voor elke vorm van oefening te vinden, spraken we met 16 fitnessbewuste coole vrouwen. Lees verder voor hun keuzes, waaronder trainingssneakers voor het doen van dubbele dips bij Barry’s, het doorkruisen van 18 mijl asfalt en praktisch op elke andere manier waarop je kunt zweten.

Als het gaat om buiten hardlopen, zijn On Cloud Trail-schoenen een favoriet Nike Air Vapormax Femme van yogadocent en -auteur Shona Vertue, die zegt dat ik na het proberen van ‘een paar trail-raceschoenen in mijn leven, veruit mijn favoriet’ ben. De sneakers zijn lichtgewicht en ademend genoeg om je over lange afstanden te dragen, terwijl hun “Missiongrip” -zolen zorgen voor grip Nike Air Max 95 Femme zodat je niet uitglijden op nat en oneffen terrein.

Vertue geeft de voorkeur aan Nike Joyride sneakers voor binnengebruik op een loopband, die het populaire Flyknit-materiaal van het merk combineren met nieuwe dempingstechnologie. “De kralen in de schoen werken als een zitzak en ondersteunen je voet waar dat het meest nodig is, afhankelijk van je manier van lopen”, legt ze uit. Hierdoor kunnen de Joyrides zich aanpassen aan verschillende hardlopers en hun specifieke ondersteuningsbehoeften. Rachel Lapidos, een beauty- en fitnesseditor bij Well + Good, is het daarmee eens. “Ik heb het gevoel dat ik stuiter wanneer ik ze draag”, zegt ze.

Als je op zoek bent naar een paar workout sneakers die gemakkelijk kunnen overgaan van hardlopen in de sportschool naar boodschappen doen, raadt Melanie Miracolo, het hoofd Nike Air Max 90 Damen van de detailhandel bij yogastudio Y7, dit paar Nikes aan. Ze zegt dat ze “lichtgewicht en ondersteunend” zijn, waardoor het voelt alsof je op een wolk rent en dat ze “je kilometers blijven doen”.

De hardloopexpert en senior schrijver Karen Iorio Adelson van de strateeg is dol op de “lichtgewicht en royaal gedempte” Saucony Triumph ISO 4, die ze erkent voor het terugbrengen van een normale routine na een zeurende hamstringstam. “Mijn hamstring voelt gelukkig beter, maar ik blijf bij de Triumph alleen omdat het een goed geconstrueerde schoen is die geweldig aan de voet aanvoelt.” Adelson merkt op dat deze sneakers voor alle soorten hardlopen geschikt zijn, vooral geweldig voor hardlopers buiten omdat de extra demping uw gewrichten beschermt tegen veel impact.

Caitlin Carlson, de Adidas I 5923 Dames adjunct-hoofdredacteur van Equinox’s digitale magazine, zegt verder dat hoewel ze aanvankelijk sceptisch was over Adidas’s UltraBoost-sneakers toen ze voor het eerst uitkwamen, ze “echt voelen als wolken aan je voeten, en ik heb me nooit sneller gevoeld.” sindsdien drie marathons gelopen – in Boston, Berlijn en New York City – in verschillende versies van de UltraBoost, en de sneakers gebruikten om te trainen voor andere competitieve runs. Carlson voegt eraan toe dat dit “een van de meest stijlvolle workout-schoenopties die er zijn” is, en zegt dat ze één paar probeert te behouden “alleen voor hardlopen en een ander voor de sportschool en om rond te lopen.” Persoonlijke trainer Bari Lieberman is ook een belangrijke fan: “Ze zijn comfortabel, veerkrachtig en zijn mijn favoriete Adidas Superstar Dames optie geweest voor alles, van slechts een paar mijl tot halve marathons.”

“Toen ik aan het trainen was voor een Ironman (na terugkomst van een knieoperatie), raadde een vriend die de race een jaar eerder had gedaan aan om Hokas te bekijken”, zegt Jen Ator, hoofdredacteur van het tijdschrift Adidas Nmd Damen Women’s Running, die loopt zowel op loopbanden als buitenshuis. “Nadat ik naar de sportschool was gegaan en er vijf mijl in had gelopen, was ik verslaafd.” Ze zegt dat ze, hoewel ze er groot en omvangrijk uit kunnen zien, eigenlijk heel licht aanvoelen tijdens het hardlopen. De teenbox is ook iets breder dan een standaard hardloopschoen, die een “merkbaar comfortabelere en ontspannen pasvorm” geeft zonder dat je voet schuift of verschuift. “En dankzij de grote hoeveelheid demping die in de Nike Air Huarache Femme buitenzool zit, heb ik veel minder last van mijn knie in vergelijking met andere sneakers wanneer ik lange afstanden loop.”

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.