Nike Air Max 1 Damen

June 29, 2018 | Author: | Posted in Misc

Sneakers worden niet alleen in één fabriek gemaakt. Ze zijn het product Nike Air Presto Mujer van een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde leveranciers, vaak in verschillende Nike Air Max 270 Dames steden of zelfs in verschillende landen, die de verschillende componenten tot een sportschoen maken. Slechts één onderdeel, zoals de buitenzool, kon door grote delen van Azië lopen voordat het onderdeel werd van de sneaker die je kocht.

“In de ene fabriek maak je je rubber, en dan wordt het rubber in een bepaalde vorm gevormd. De tussenzool is gemaakt. Op een andere plaats worden de tussenzool en de bodem gecombineerd, “legt Ulrich Steindorf, senior director manufacturing bij Adidas, uit.

Van begin tot einde kan het 60 dagen duren om een schoen te maken met dit conventionele proces. Mensen doen nog steeds veel van de naaiende, lijmende en andere arbeidsintensieve processen met de hand. Zelfs als de schoen klaar Nike Air Max 1 Damen is, duurt het nog 60 dagen om het vanuit Azië, waar de meeste sneakers worden Nike Roshe Run Womens gemaakt, naar winkels in West-Europa of de VS te verzenden.

Een paar jaar geleden besloten de topmensen bij Adidas dat dit onhandige, inefficiënte model te beperkend was. “Daarom hebben we gekeken naar de beschikbare technologieën en besloten we:” Hé, als we sneller en flexibeler willen worden in wat onze atleten willen en nodig hebben, dan moeten we de manier waarop we producten maken opnieuw bekijken “, zegt Gerd Manz, het hoofd van technologische innovatie binnen het Adidas ‘Future-team, dat drie tot zeven jaar vooruit kijkt om de koers van het bedrijf te bepalen.

De innovaties die Adidas sindsdien heeft geïmplementeerd, Adidas ZX Flux Womens komen grotendeels samen in de Speedfactory. Het is een baanbrekend concept dat Adidas ZX 750 Damen het sneakerproductieproces concentreert in een enkele ruimte en in de markt waar de schoenen worden verkocht. Bij Adidas ‘Speedfactory in Ansbach, Duitsland, doen robots het meeste werk. In vergelijking met de maanden die nodig zijn om een sneaker te maken in de traditionele supply chain, voltooit Speedfactory de productie in enkele dagen.

de productie van sneakers was grotendeels onveranderd gebleven. Maar nu geloven deskundigen dat de industrie een omslagpunt heeft bereikt, gestimuleerd door de verspreiding van e-commerce en sociale media, die de mode-cycli hebben versneld en klanten hebben geleerd onmiddellijk toegang te hebben tot een constante stroom nieuwe producten. Adidas test verschillende ideeën terwijl het werkt om zijn activiteiten Nike Cortez Womens sneller en flexibeler te maken om aan de eisen van dit nieuwe tijdperk te Nike Air Max Classic BW Womens voldoen. Het integreert vrijwel elke grote trend die supply chains vandaag transformeert, inclusief 3D-printen, maatwerk op grote schaal, near-sourcing en de digitalisering van zijn activiteiten.

En het is niet alleen. Adidas is in opstand tegen zijn aartsvijand Nike, die op dezelfde manier de manier waarop het werkt, transformeert met de hulp van supply chain- en logistiekinnovator Flex. De twee labels zijn hals-en-nek aan het begin van een innovatiepaardrace in de manier waarop sportschoenen worden ontworpen en vervaardigd. Morgan Stanley schat dat ze in 2023 bijna 20% van hun sneakers in “meer geautomatiseerde” fabrieken zouden kunnen produceren.

Author:

This author has published 104 articles so far. More info about the author is coming soon.