Asics Gel Quantum 360 Donna

December 29, 2017 | Author: | Posted in Misc

2015 såg adidas Yeezy Boost 350 och Ultra Boost-två av varumärkets största nya sneakers på ganska lång tid – och det kändes som att de körde en våg som inte skulle krascha. Ordet kom ut att adidas skulle starta en ny sneaker i slutet av året, som skulle vara en av sina största projekt ännu, men ingen visste hur det såg ut. Adidas sa att det skulle låna element från tre av sina arkivskor – Boston Super, Micropacer och Rising Star – för att göra en helt ny sko som kallades NMD, och det var slated Asics Gel Quantum 360 Donna för att vara den bästa sko någonsin eller något liknande .

Sneakersna avslöjades vid en stor händelse i New York City, och de var en touch underwhelming för partiets storlek. Sedan släppte de och sålde ut. Instagram sidor ägnade sig åt NMD, och sedan hände det: NMD blev en av de mest pratade om adidas sneakers. Colorway efter färgväg producerades, och människor fruktade att det skulle gå vägen för ZX Flux, en tidigare adidasko som var populär när den först kom ut och blev sedan spelad ut. Men det hände inte. Varje utgåva var precis som förväntat – eller ännu mer än den tidigare. Och återförsäljningsvärdena höjdes, med den ursprungliga versionen som svävar Nike Air Huarache Mujer på någonstans runt $ 1000.

Hype fortsatte att växa på NMD. Linjer bildades varje gång en ny stil av sneaker släpptes, och varumärket hävdade att det kunde sälja 400 000 par av NMD på en dag. Buzz slutade inte, och folk började leta efter NMD på sekundärmarknaden.

Vi säljer några av de dyrare Primeknit-paren, men vi säljer också en hel del lågprispoängskor. Vi ser en stor efterfrågan på det, säger John McPheters, medeägare av Stadium Goods, en återförsäljningsplats i New York City. “Folk köper inte dem för att samla dem, de köper dem för att bära dem. Vi får alla att köpa dem: sneaker barn, turister och vuxna som bara vill ha ett par sneakers.Nike Air Max 95 Womens

Trots att sneakersna säljer konsekvent, är det inte precis de dyrare paren som folk går efter. Det finns i huvudsak två versioner av NMD som folk spårar Adidas Superstar Damen Gold ner: en som levereras med en Primeknit övre och en Boost sål som säljer för 170 dollar, och en annan med en övre och en Boost såll som säljs för 130 dollar. Primeknit-paren är de som går mellan $ 400 – $ 1000, beroende på vilken version en person vill ha, och de billigare NMD-erna kan ha haft $ 200 eller mindre. Vad som gör skon så populär är inte att folk sitter på dem för en framtida investering, det är en sneaker att folk kommer att ha på sig den dag de får dem.

Det signalerar en förändring på den sekundära sneakermarknaden. Med en majoritet av Jordanien retros sitter på återförsäljares hyllor i veckor och månader, butikerna behöver något nytt att Nike Air Max 2017 Womens sälja, och NMD råkar vara den sneaker.

“Adidas NMD är vår mest populära sneaker just nu, över Yeezy Boosts och Ultra Boosts, säger McPheters. “Jag har inte exakta nummer just nu, men du kan göra ett fall att det är den mest populära sneaker i vår butik just nu.”

Det kan ha tagit allmänheten några dagar att värma upp till NMD, men återförsäljare visste att det var en bra sneaker från början.

“Vi hade turen att se den skon ett år innan det släpptes, och vi visste att det var något speciellt”, säger Mike Packer, ägare till Packer Shoes, en sneakerbutik i New Jersey. “Vi såg en sko bra sko innan vi ens visste att det lånade från adidas historia.”
Adidas Gazelle Womens

NMD blir uppskattad precis som adidas förväntade sig det: Även om många människor uttalar skon som “N-M-D”, är det faktiskt kort för “Nomad” och gjordes för en resande livsstil.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.