Asics Gel Lyte 5 Womens

August 31, 2017 | Author: | Posted in Misc

Air Max Plus var et øjeblikkeligt hit – ikke kun på grund af den nye teknologi, Nike Air Huarache Womens men også på grund af dets aggressive design. Mennesker blev taget af øvre farve farve, såvel som dens termoplastiske vinyl exoskeleton, lille Swoosh og det nye lacing system – designet var en vinder. Selvom Tuned Air er blevet synonymt med den berygtede TN, fortsatte linjen at udvikle sig i de kommende år. Air Max Plus-familien udvides årligt indtil sin tiende iteration i 2008, hvor hver frigivelse ser nyoprettede overdel og varierede halvkugleegenskaber og konfigurationer. TN-teknologien blev endda faldet i nogle uhyggelige udgivelser som Air Tuned Max, som havde en fuld længde luftenhed og halvkugle, der gik hele vejen fra hælen til forfoden.

Historien om Nike’s Air Max er blevet fortalt igen og igen – i 1987 trækker Tinker Hatfield inspiration fra Pompidou Center Asics Gel Lyte 5 Womens og Voilà. Verden møder Air Max 1. På det tidspunkt introducerede Air Max Plus Tuned Air til verden i ‘ 98 var Max-linjen allerede mere end et årti gammel. Den gennemsigtige bobles revolutionerende dæmpningsegenskaber var velkendte af løbere overalt, og det var på tide, at Nike genopfindte deres egen teknologi – så den ikke blev stagnerende. Hidtil har mentaliteten været alt om ‘større er bedre’ – se bare progressionen fra Air Max 1 til AM 180 – men TN’en var ved at ændre alt det.

I de tidlige dage blev Nike’s Air-enheder lavet med et blæstformet elastomert materiale, der var fyldt med en gas – ting med videnskabelige navne som monochloropentafluorethan – og trykket til hvor som helst mellem 5-50 psi. I midten af 90’erne begyndte Nike Air Max 90 Womens Pink Nike at bruge en ny lagemembran lavet af to forskellige polymerer, lamineret med en hydrogenbinding. En af de mest geniale ting om kombinationen af en membran og inert gas er dens evne til at blæse sig selv. Materialerne, som membranen fremstilles af, vil tillade ilt og nitrogen at passere, mens de større inertgasmolekyler forbliver fastgjort inde. Takket være iltens behov for at være overalt, vil det sive ind over tid, indtil niveauerne har balanceret inde og ude. Som du sikkert kan fortælle, er hele handlen ret teknisk, men nogle gange er det de små ændringer, der gør hele forskellen.

Nike’s store ide for TN var centreret omkring halvkuglerne – strukturelle elementer, der kunne tilføjes til stabilitet – hvilket resulterede i en sål som kunne have den varierede Nike Air Force 1 Flyknit Low Damen støtte, som en all-luft ikke kunne. Hvis du flip over TN’en vil du bemærke de runde røde bits på Adidas ZX 700 Mujer indersiden af hælen – det er halvkuglerne. De tilføjer stabilitet efter slag, så din fod ikke ruller indad, reducerer pronationen og hjælper dig med at få mest muligt ud af din skridt. Dette betød, at Nike kunne ringe ned trykket i hælen, hvilket gjorde det muligt at dæmpe underfoden uden at ofre stabiliteten.

Da den endelige AM Plus faldt, havde Air Max 360 ramt markedet med en såle, der kun var en stor luftenhed – intet andet end en stor boble med lidt bur bygget rundt om siderne for støtte. At slippe af med skummet gjorde 360 langt mere fleksibelt, og efterfølgende blev de Tuned terrors alvorligt overskygget. Stadig tager vi et par af OG-design hver dag i ugen.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.