Asics Gel Lyte 3 Dames

August 15, 2017 | Author: | Posted in Misc

BERLIN (Reuters) – Sportkläderfirma Adidas (ADSGn.DE) trodde antagligen att den hade slagit på jackpotten när Adidas-sponsrade Tyskland slog Adidas-sponsrade Argentina för att vinna Adidas-sponsrade världscupen. Men Arch-rival Nike (NKE.N) kan ha stulit mycket av sin fotbollsmärkning åska med knäppa videor, innovativa stövlar och underhållande Tweets, för att inte tala om sin egen sponsringskup, som att skriva in värdar Brasilien. Adidas sa att det hade säkrat “seger på och utanför planen” vid fotbollsturneringen, vilket gav de högsta poängskorna och genererade 22 procent mer diskussion om sociala medier än Nike.

Men mer än hälften av Asics Gel Lyte 3 Dames spelarna visade Nikes ljusa skor och det var en av Nike’s nya l&Adidas Superstar Donna auml;tta “Flyknit” stövlar bärs av Tysklands Mario Goetze som volleyade i det vinnande målet. Nike har ätit sig i sin tyska rivalens marknadsandel och vissa varumärkesexperter och investerare tror inte att kasta mer pengar till marknadsföring kommer nödvändigtvis att lösa problemet. I stället behöver Adidas upptäcka och ställa in fler trender och skapa en buzz bland mode- och sportgubbar. “För närvarande är Nike cool, väldigt cool. Om du frågar 20 år gammal kommer de inte att välja Adidas just nu, säger Tammy Smulders, chef för marknadsföringskonsult SCB Partners. “Det är inte så enkelt att bara skriva en check. De måste göra mer av de virala, underjordiska Asics Gel Quantum 360 Damen aktiviteterna som bringar ut den svala faktorn av varumärket.”

MARKNADSUTSÄTTNING Efter att nyligen utfärdat sin tredje vinstvarning på ett år sa Adidas på torsdagen att det skulle öka utgifterna för marknadsföring till cirka 13 procent av försäljningen 2014 och till mellan 13 och 14 procent av försäljningen 2015. Företaget sa också att det skulle ge Marknadsföringsexperter mer ansvar och få dem närmare försäljnings- och produktutvecklingspersonalen. Adidas tillbringade 12,4 procent av sina intäkter från 2013 på 14,5 miljarder euro (19,4 miljarder dollar) på försäljning och marknadsföring, från 12,1 procent 2012 och redan långt över Nike, vilket tillbringade 10,8 procent av försäljningen på Adidas Stan Smith Donna 27,8 miljarder dollar i året till 31 maj. Adidas Chefen Herbert Hainer medgav företaget, känt för sin tre ränderlogo, togs till och med på sin egen gräsmatta. Men han sa resultatet för andra kvartalet – inklusive dubbelsiffrig tillväxt i Tyskland, Storbritannien, Spanien och Italien och en 41 procent hopp i fotbollsförsäljningen – visade att Adidas kämpade tillbaka. Medan Nike kan fokusera på sin “swoosh” -logo och “Just do it” -slaggan som den har använt sedan 1988, måste Adidas sprida sin annonsbudget över en rad varumärken som Reebok, TaylorMade Golf och Rockport-skor, liksom dess Originaler och NEO-sportinspirerade modeetiketter. “De kämpar med bränder överallt. Hälla pengar i marknadsföring kan ge upphov till bränder, men de kommer att fortsätta att brinna någon Nike Internationalist Damesannanstans”, säger Ingo Speich, fondförvaltare på Union Investment som har en 1,2 procent andel i Adidas och har upprepade gånger kritiserat ledningen i Senaste månaderna.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.