Adidas Superstar Dames

August 8, 2017 | Author: | Posted in Misc

Adidas har igen brugt samme branding på headerbilledet og en af de samme logoer. De har fuldt forbundet deres sociale mediekanaler og andre brandkonti til denne konto ved hjælp af sektionen ‘featured channels’ og profiloplysningerne.

Den fremhævede Adidas Stan Smith Dame video er naturligvis en nylig kampagne, som virksomheden kører, men er relevant for denne kanal. Hver kanal bruger en mere relevant og specifik kampagnefokuseret fremhævet video, men som den generelle Adidas-konto vil denne kanal ikke være så fokuseret på et område af virksomheden og dets produkter. På denne måde kan det blive leder af brandkontiene, være bredere i det appellerer til et publikum og Nike Air Huarache Femme derefter påvirke det publikum til at se på de andre konti, som mærket har oprettet.

Denne konto har kun 40 videoer. MEN … de har tilføjet afspilningslister til de videoer, der kommer fra de andre Adidas-brandkonti. De har i øjeblikket 27 spillelister, og denne måde kan samle det indhold, der er relevant for dem uden at være for Adidas Superstar Dames til fordel for en enkelt sektor af virksomheden. Der er ikke mærkbart mere indhold omkring fodbold eller tøj eller særlige sportsgrene i afspilningslisterne.

Hvis du har et godt produkt, eller endnu bedre mange gode produkter, kan dine sociale mediekanaler blive meget visuelle. Adidas tager seriøse sociale medier som Instagram alvorligt og får meget alvorlige resultater på grund af det. Posten nedenfor har over 100 Nike Air Max Thea Womens tusind lide på mindre end en dag. Hvorfor? Deres produkt er fantastisk. Med fantastisk indhold kan de oprette sociale medier indhold omkring de produkter og atleter, de er tilknyttet og i partnerskab med.

Det handler ikke engang om at sælge produkter. Adidas Instagram bruges til at skabe opmærksomhed omkring mærket og produkterne. Det store visuelle Adidas ZX Flux Womens indhold på kanalen hjælper med at køre mere entusiasme og tørst fra brugeren for at få Adidas produkter. Adidas får et stort engagement, hvilket betyder, at mærket har en meget stor indflydelse. Dette øger deres Klout-score og vil gøre deres andre sociale mediekanaler mere indflydelsesrige også, for som du vokser din indflydelse og publikum bliver du mere af en betroet kilde til kvalitetsindhold.

Med Asics Gel Lyte 3 Femme Beige hensyn til realtids markedsføring er Instagram en social kanal, Adidas bruger godt. For eksempel leverede Adidas i kampene til FIFA Women’s World Cup i Montreal. De udgav et billede af den endelige kampbold med udsigt over stadionet, der blev brugt til den endelige kamp og brugte placeringen Montreal, så folk i eller efter denne placering ville opdage dette indhold. Dette tilføjer en anden måde at få deres mærke set og engageret med, ikke kun gennem Adidas ZX 700 Womens hashtags og deres eksisterende efterfølgende.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.