Adidas Superstar Dam

April 28, 2017 | Author: | Posted in Misc

Storbritanniens JD Sports har tappat ytterligare en exklusiv från Nike Sportswear, den här Adidas Superstar Mujer gången i form av den klassiska Air Max 95. Donera en officiell färgväg av Silver / Charcoal Gray, designen Asics Gel Lyte 3 Femme kombinerar en svart luftpussad sulanhet med en gråskala övre av Läder och nät som ljusa röda accenter tar hand om nylonbandslingorna och synlig Max Air-enhet. Efter en uppsjö av vår- och sommarutgåvor som inkluderade bland annat blå / vit och antracit / grönt erbjudande, är exklusiva Silver / Charcoal Gray Air Max 95s nu tillgängliga i butiken och online medan leveranserna slutar.

Storbritanniens JD Sports har tappat ytterligare ett par Air Maxes mitt i Air Max 95s 25-årsjubileum. Den senaste Air Max 95 är utrustad med en svart / våggrå färgväg och är utrustad med en kombination av nät och läder, Nike Air Huarache Femme eftersom två gråtoner syns i hela den överväldigt svarta designen.

Brittiska sportartspesialister Nike Air Max 90 Femme JD Sports har en förmåga att strumpa de mest önskvärda av Nike-exklusiva och den här versionen av Air Max 1 är den senaste i en lång rad olika stilar och färgvägar som du inte hittar någon annanstans. Först utsläppt 1987 är Air Max mest känd som den första skoen till sporten Nike’s nu ökända synliga luftenhet i mellansolen. Denna färgväg presenterar vitt, mörkt grått och svart blandat nät och nubuck övre för ett diskret utseende som är lika klassiskt som siluetten själv och integrerar sömlöst i din garderob.

Den engelska återförsäljaren JD Adidas Superstar Dam Sports träffar oss med ännu en Nike exklusiv, eftersom den premiärer en helt ny utgåva av Air Max Light-tränaren i en färgväg som kombinerar basgrå och mörk obsidian. Även om “Light” -modellen behåller mycket av sin ursprungliga siluett, byggdes den med lättare material baserat på dagens innovationer för att ge en bekvämare åktur. Dess underdimensionerade grå och blå övre kommer samman genom hjälp av en svart stänkskydd och vit mellansula.

Nike Air Max Lunar1 Game Royal / Wolf Grey är den ultimata kombinationen av Nike sportteknik, funktionalitet och en igenkännlig silhuett övre Nike Air Max Zoom Pegasus 33 Damen som har firats över hela världen sedan introduktionen i slutet av 1980-talet. Betjänar som ett annat Asics Gel Lyte 5 Femme tillskott till Nike’s omfattande sportskoarkiv, har denna Air Max gjorts för att ge förbättrad andningsförmåga genom sin övre med maskpanel som leder från tåboxen till hälscounteren. Skon har också en speciell provbehandlingsbehandling som ger en nivå av vattenbeständighet som inte bryter mot dess övergripande andningsförmåga. Nike’s utvecklade skumkärna Lunarlon-sulan stöds av en Nike Air-dämpningsenhet och är utrustad med en uppdaterad våffelsula som erbjuder avancerad komfort och dragkraft.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.