Adidas NMD Womens

August 31, 2017 | Author: | Posted in Misc

Air Max Plus var en omedelbar träff – inte bara på grund av den nya tekniken utan också på grund av dess aggressiva design. Människor togs av övre färgfärg, såväl som termoplastisk vinyl exoskelett, liten Swoosh och det nya snörningssystemet – designen var en vinnare. Även om Tuned Air har blivit synonymt med den ökända TN, fortsatte linjen att utvecklas under de närmaste åren. Air Max Plus-familjen Nike Free Run 2 Femme utvidgades årligen till dess tionde iteration 2008, med varje utgåva med nyutvecklade överdelar och varierade halvklotets egenskaper och konfigurationer. TN-tekniken föll till och med i vissa rogue-utgåvor som Air Tuned Max, som hade en helhetsluftsenhet och halvklot som gick hela vägen från hälen till framfoten.

Historien om Nike’s Air Max har fått höra om och om igen – 1987 Tinker Hatfield drar inspiration från Pompidou Center och Voilà, världen möter Air Max 1. Vid den tiden introducerade Air Max Plus Tuned Air till världen i ” 98 var Max-linjen redan mer än ett decennium gammal. Den genomskinliga bubblans revolutionära dämpningsegenskaper var välkända av löpare överallt, och det var dags för Adidas Superstar Womens Nike att uppfinna sin egen teknik – så att den inte blir stagnerad. Tanken hittills hade handlat om “större är bättre” – titta bara på progressionen från Air Max 1 till AM 180 – men TN var på väg att förändra allt det.

I de tidiga dagarna gjordes Nike Air-enheter med ett Adidas NMD Damensprängformigt elastomert material som fylldes med gas – ämnen med vetenskapliga namn som monoklorpententluoroetan – och trycksattes till var som helst mellan 5-50 psi. I mitten av 90-talet började Nike använda ett nytt skiktmembran av två olika polymerer, laminerad med en vätebindning. En av de mest geniala sakerna om membranets och inertgasens kombination är dess förmåga att blåsa upp sig själv. Materialen som membranet tillverkas av kommer att Adidas NMD Womens tillåta syre och kväve att passera, medan de större inertgasmolekylerna förblir fastna inuti. Tack vare att syrebehovet måste vara överallt kommer det att sippra in över tiden tills nivåerna har balanserat inifrån och ut. Som du säkert kan säga är hela affären ganska teknisk, Asics Gel Lyte 3 Mujer men ibland är det de små förändringarna som gör skillnaden.

Nike: s stora idé för TN var centrerad kring halvklotet – strukturella element som skulle kunna läggas till för stabilitet – vilket resulterade i en sål som kunde ha det varierade stödet som en all luft inte kunde. Om du vrider över TN märker du de runda röda bitarna på insidan av hälen – det är hemisfärerna. De lägger till stabilitet Nike Air Huarache Dam efter slag så att din fot inte rullar inåt, minskar pronationen och hjälper dig att få ut det mesta av din strid. Detta innebar att Nike kunde ringa ner trycket i hälen, vilket möjliggör mer dämpning under foten utan att offra stabiliteten.

När den sista AM Plus föll, hade Air Max 3Adidas Yeezy Boost 350 Femme 60 slagit marknaden med en tunga som bara var en stor luftenhet – ingenting annat än en stor bubbla med en bit av en bur byggd runt sidorna för stöd. Att bli av med skummet gjorde 360 mycket flexiblare och därefter blev de Tuned terrorerna allvarligt överskuggade. Ändå tar vi ett par av OG-designen varje dag i veckan.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.