Adidas NMD Femme

August 2, 2017 | Author: | Posted in Misc

Et par uger tilbage i et 100 dages fitness-indlæg, nævnte jeg at arbejde barfodet og oprettet en firestorm i kommentarafsnittet. Som en person, der arbejder barfodet Nike Air Force 1 Flyknit Low Damen hjemme, anerkendte jeg fordelene ved en sådan uddannelse, men rådede mod de fleste, der arbejdede barfodet i motionsrum Asics Gel Lyte 3 Femme eller løber udenfor i byområder af sikkerhedsmæssige årsager. Dette blev mødt med nogle indvendinger fra nogle få læsere, der fremmer barfodet løb og træning, så vi besluttede at undersøge det.

I min søgning stødte jeg på Nike Free 5.0 sko, en designet til at tillade alle fordelene ved at køre barfodet og samtidig beskytte løberen. Det lød som et godt kompromis, så jeg smuttede op et par for at se dem.

Træning uden sko tvinger mund- og benmusklen til at arbejde hårdere, som vi tæller som en god ting, fordi det igen styrker musklerne i fod og underben. At udføAdidas NMD Femmere barfodet igen ved at gøre foden mere arbejde og ved at øge taktil respons (din hud / nerver er nu i direkte kontakt med Nike Air Zoom Pegasus 34 Damen jorden i stedet for en sko) øger også din evne til at balancere og giver større grad af fleksibilitet.

Barefoot løbere taler også om en forbedret eller naturlig ganggang – det er måden din fod rammer jorden mens du kører. Barefoot klagen over sko er, at de opfordrer hælen til at slå jorden først og tungt, mens en naturlig gang (som set hos børn og nogle fattigere lande uden adgang til sneakers) ser midfoot strejken først og blødere.

I det mindste kan vi være enige om at have Nike Air Max 90 Femme stærkere muskler, bedre balance og øget smidighed er en god ting, og igen i det mindste kører med en “naturlig Adidas Superstar Femme gang” er personlig præference eller måske endnu bedre. På ulempen af barfodetræning er den primære klage manglende beskyttelse. I gymnastiksalen kan faldende genstande eller tunge genstande beskadige barfodet og stubbe, smertefulde tæer er en mulighed. Når du løber udendørs, hvis barfodet kommer i kontakt med sten, sten, glas eller en anden hård skarp overflade, vil du desuden føle smerte og måske spore noget blod tilbage til din lejlighed.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.