Adidas Hamburg Womens

August 8, 2017 | Author: | Posted in Misc

Adidas er et stort firma. Det er ikke overraskende, at de har flere sektorer til virksomheden, og hver kræver sin egen sociale medier tilstedeværelse på tværs af de store sociale netværk, som selvfølgelig indeholder Twitter. I denne case-undersøgelse Adidas Stan Smith Mens vil jeg koncentrere mig om de generelle Adidas-kanaler, der ikke er fokuseret på sektorregnskabet så meget.

Nedenfor er et screenshot af @adidas Twitter profilen. Ved at kontrollere deres konto kan deres 2.Nike Free 5.0 Donne 09M tilhængere og mange flere nemt finde deres profil. Denne konto retfærdiggør hovedsagelig de andre Adidas-brandkonti og samler Adidas-mærket som helhed. Retweets er for det meste af videoer og billeder, der er indsendt af brandkonti og derefter fremmet på denne konto.

Nogle af de tweets jeg kan se er planlagt til brug i realtid baseret på begivenheder. Et eksempel er UEFA Champions League Final, i løbet af kampen blev atleterne, der anvender Adidas udstyr, brugt i billeder, der blev skabt i tilfælde af en nøglebegivenhed i kampen. For eksempel scorede Adidas Hamburg Womens Luis Suarez og Alvaro Morata i kampen og er begge atleter, der bruger Adidas-udstyr, og på grund af dette har de tweeted et billede af disse atleter ved hjælp af trending hashtag til kampen. Som et globalt mærke, der blev involveret i en begivenhed, var størstedelen af verden interesseret i, de fik meget engagement. Dette er meget god planlægning og god Twitter markedsføring!

Adidas er et globalt mærke; En sportslig supermagt, der sælger kvalitetsprodukter og beskæftiger sig med de største stjerner i sport. Det handler ikke kun om produkter, men de er awesome på social media marketing. Vi kigger på hvorfor dette er i vores seneste casestudie …

En af måderne, jeg tror,at Adidas dræber det på sociale medier, er ved at integrere deres Adidas ZX Flux Dam andre brandkanaler i deres eksisterende kanaler. Fanebladet Videoer på deres Facebook-side indeholder tydeligvis det samme indhold fra YouTube-kanalerne og som følge heraf også deres andre Facebook-sider i relevans. Jeg ser dette som meget ligner at dele et blogindlæg gennem hvert medlem af medarbejderens sociale medier. Cross promotion.

De sender efter videoindholdet, de har, og det andet visuelle indhold, de har brugt på andre sociale kanaler, dette er en god måde at udnytte fuldt ud ud af noget indhold, du har. På en måde kan jeg se, at Adidas får indflydelse på Facebook, hvordan de kan lide andre sider, men mere specifikt deler de indholdet og får deres indhold delt på disse sider. De kan lide sider, der er oprettet for de klienter, de har, de sportsfolk Adidas Superstar Femme Blancheog kvinder, de arbejder med, og deres klubber / landshold eller foreninger. Hvis Adidas frigiver nyt udstyr, kan disse sider dele indholdet til deres publikum, hvis de vil bruge det, det vil komme som nogle nyheder for begge parter. Nyheder til Adidas, de har et nyt produkt. Nyheder til atleten, de vil bruge dette nye udstyr.

Author:

This author has published 3887 articles so far. More info about the author is coming soon.