Nike tilslutter barfodet kører med sin nye

February 28, 2017 | Author: | Posted in Misc

Nike Free Sparq ’09 betragtes som den Nike Air Huarache Femme jack-of-all handler i Nike Free Sko lineup. Fra vægtløftning at køre Sparq er alsidige Adidas Stan Smith Donna nok til at håndtere uanset aktiviteter, du kan smide på det. Det giver dig ikke så meget barfodet følelse som Nike Free 5.0 eller Everyday, men det har stadig mindre polstring end en traditionel sko.

Nike Free Trainer 7.0.IV er den fjerde udgave af Nike Free Trainer 7.0 uddannelse sko. Den Trainer er en kvindes eneste model. God til løb Asics Gel Lyte 5 Dam eller andre cross-træning typen øvelser eller aktiviteter, det er et godt kompromis for mennesker, der søger at få mere barfodet følelser i deres fødder, men ønsker ikke at ofre på polstring.

Nike tilslutter barfodet kører med sin nye Nike Free Run 3 med Dynamic Fit system. Skoen er udstyret med et blødt materiale, der omslutter mellemfoden og bue af dine fødder og giver en pasform. Det efterligner Nike Air Max Command Donne også kurven for fødderne samtidig tilføje ekstra støtte samt at gøre det mere behageligt.

De fleste løbere kan justere pasformen gennem at løsne eller stramme snørebånd. Selvom skoen er ekstremt let, kan det stadig tilbyde dig nok beskyttelse for ethvert terræn. Med sin fleksibilitet, støtte, Nike Air Zoom Pegasus 33 Womens komfort og stil, er Nike afgjort tage barfodet kører til det næste niveau!

Barefoot kører Nike Air Huarache Damen har skabt enorme medier hype for løbere over hele verden. Dette har til gengæld produceret kritikere såvel som over-entusiastiske løbere, der ønsker at hoppe ind i vognen. Uanset om minimalistisk kører arbejdet for dig eller ej, en ting er sikkert – folk nødt til at stoppe, se og lytte, før du kører Nike Air Max 2017 Mujer sans skoene.

For dem, der er nidkære over for øvelsen, skal du huske, at ligesom alle kørende aktiviteter, det tager en gradvis proces for at undgå skader. Som for kritikerne, lad os ikke bash det, indtil vi har prøvet det. Du vil måske tjekke denne artikel, for yderligere oplysninger.

Author:

This author has published 1220 articles so far. More info about the author is coming soon.