Nike Roshe Run Dames Bloemen

February 17, 2017 | Author: | Posted in Misc

De laatste week van het schommelen van de Roshe Run het grootste deel van mijn punten waren door de straten van Princeton, New Jersey. Komen in de week, had ik al ontdekt hoe de schoen gereageerd op de stoep, maar ik wilde zien of er iets van voelt nu dat de schoenen had enkele mijlen op hen. Er was. Dit was de eerste keer Nike Air Force 1 Femme dat ik besefte dat er momenten waren tijdens het hardlopen, waar ik niet de schoen niet vertrouwde. Dit was voornamelijk te wijten aan bepaalde delen van Nike Air Zoom Pegasus 33 Femme de straat zijn ongelijk en andere delen zijn in aanbouw. Ik wist dat als ik de verkeerde stap mijn enkels gedaan Nike Roshe Run Dames Bloemen zou worden genomen.

Na de eerste week van het runnen in de Roshe, heb ik besloten om mijn kilometers te verhogen voor week twee te zien hoe de schoenen zou reageren. Deze keer heb ik de meerderheid van mijn running in Chelsea Park, dat is gelegen in het hart van Manhattan. Het eerste wat ik zag was de onvoldoende respons en stuiteren de schoen had op de stoep. Hoewel de natuurlijke beweging wafel technologie op de zool nog steeds voorzien van een comfortabele hiel-tot-teen overdracht, voelde ik een groot verschil met mijn vorige track runs.

Een aangename verrassing was Nike Roshe Run Dame het comfort van de schoenen op het kunstgras binnenkant van Chelsea Park tijdens zowel mijn warming-up en cooling-down. De speciale ethyleenvinylacetaat Nike Air Max 90 Donna Nero (EVA), een rubberachtig materiaal dat de meerderheid van de tussenzool en de zool maakt, gaf me het Adidas Superstar Dame Sort gevoel alsof ik was letterlijk lopen op wolken. In week twee, had ik een andere succesvolle run tijdens het dragen van de Roshe Run. Er was geen zichtbare slijtage van de schoenen, die enigszins verrassend was. Als er iets, zou ik gedacht hebben dat het gaas teen doos zou hebben laten zien tekenen van wordt uitsluitend gebruikt door nu. Ik liep ook mijn snelste mijl deze week, waarin een product van het dragen van de Roche, of gewoon omdat ik was eigenlijk om weer in vorm zou kunnen zijn.

De Nike Roshe Run is een van Nike’s meest functionele schoenen tot nu toe. Hoewel het silhouet van het Roshe werd ontworpen om na te bootsen die van een loopschoen, dat is niet, en zal nooit het belangrijkste doel (in het bijzonder Adidas ZX Flux Damen voor serieuze lopers) zijn. Maar dat neemt niet weg van de grootheid van de schoen te nemen en, als u uw Frees Nike Roshe Run Femme Fleur thuis vergeten, kan de Roche de klus te klaren. Maar hey, misschien een dag Nike zal de “Run” van Roshe Run verwijderen.

Author:

This author has published 1100 articles so far. More info about the author is coming soon.