Nike Air Presto Femme

March 30, 2017 | Author: | Posted in Misc

Nike Free Run + är verkligen en flexibel linje Nike Air Presto Femme löparskor, men om det är allt det som talar för det då det förmodligen inte skulle ha genererat den typ av hype att det åtnjuter idag. Nike omdefinieras flexibilitet på ett sätt som ingen har och framför allt de har present obestridliga bevis på det. Om du läser detta så har du förmodligen sett en viral video upplagd av Nike på nätet som visar en Adidas NMD Hombre sluten musikalisk prestanda genom Hifana i Tokyo med hjälp av flera par Free Run + löparskor. Den nämnda prestanda visar gruppen böjning och vridning skorna i varje riktning för att skapa en ganska uppfriskande musikaliska prestanda. Som ni kanske har sett, var det mäktiga imponerande; Finns det något bättre sätt att testa det är flexibilitet annat än Adidas Zx 750 Homme att använda den som ett musikinstrument? Även Nike klargör att de som säljs i butiker kommer inte att skapa musik när böjd eller vriden (no pun intended).

Den som är vana att köra vet precis hur viktig flexibilitet är när det gäller att löparskor. Flexibla löparskor är lättare och matchar dina rörelser bättre. I själva verket, Många Adidas Superstar Damen är överens om att köra med Free Run + nästan känns som om du gör det barfota minus all missbruk av kursen. Intressant nog barfota rinnande var inspirationen bakom Free Run + som Nike flyttade att kapitalisera på trenden mot barfotalöpning och dess många hälsofördelar även frågan återstår att vara föremål för Nike Air Max 2016 Dames mycket debatt.

Naturligtvis Nike Air Max Tavas Dames när du designar en sko för att efterlikna barfotalöpning, är flexibilitet definitivt en avgörande oro och en som Nike skonas uppenbarligen ingen kostnad för att uppnå. Är det den bästa löparskor runt? Kanske inte, men när det gäller flexibilitet, är Nike Free Run + definitivt en tuff spelare att slå för att inte Nike Cortez Femme nämna det faktum att Nike presenterade en intressant och ganska underhållande sätt att bevisa det med Nike Music Shoe.

Är du på marknaden för en flexibel och bekväm par löparskor? Nike har alltid gått i spetsen för innovation när det gäller att löparskor och det verkar som om de hade gjort det igen med Free Run + tippad som den mest flexibla och figursydda Nike Air Max Thea Mujer löparskor i världen. Men är det verkligen någon sanning i detta, eller är det bara hype? Det är en bra fråga och en som du har förmodligen funderat på speciellt när det verkar flexibilitet har länge överlevt sig själv välkommen som en marknadsföring tonhöjd i skor industrin.

Author:

This author has published 1113 articles so far. More info about the author is coming soon.