Nike Air Presto Donna

May 16, 2017 | Author: | Posted in Misc

Nike Sportswear fortsätter Nike Air Presto Donna att släppa nya par av Nike Cortez med den senaste droppen precis i tid för högsäsong. Nu blir tillgänglig Nike Cortez Nylon Premium ‘Gray Suede’.

Den senaste Nike Cortez är klädd i Elfenben, Pale Grey och Pine Green färgkombination. Använd en blandning av mocka och nylon genom Nike Free 3.0 V4 Womens överdelarna medan elfenben och palgrå används hela tiden. Därefter har vi träffar av Röd på hälen och spetspipa medan Green löper genom den vita mellansolen.

Under All-Star Weekend är Nike Sportswear säker på att de har gott om olika modeller. Vad som också kommer att Adidas ZX Flux Womens Floral debut är en handfull Nike Classic Cortez colorways ifrån “Premium” Pack.

Tre färgvägar kommer att bilda Nike Classic Cortez Premium Nike Air Max 90 Womens Black Pack som kommer klädd i Black and Sail, Thunder Blue och Triple Sail. Med respektive färg över överdelarna, kommer alla med en premium fullkornig läder övre. Andra detaljer inkluderar Cortez 72, präglad på hälen, Vit på mellansolen och Segel på yttersålen.

Nike Sportswear Adidas ZX Flux Damen Blumen tar ut Nike Cortez i klassiska färgalternativ under sommarmånaderna. Nike Cortez Classic Leather Pack har tre färgalternativ som speglar de klassiska Adidas Gazelle Womens utgåvorna.

De tre Nike Cortez-utgåvorna kommer i enkla men rena färgvägar som inkluderar svartvitt, vitt och svart tillsammans med Navy och White. De tre är konstruerade med premium läder, nylon och mocka. Dessutom har de alla vita över midsolen som sträcker sig över den traditionella Adidas Gazelle Dames robusta yttersålen.

Vid skrivningstillfället är det inte känt för ett utgivningsdatum för Nike Cortez Classic Leather Pack. Men de tre förväntas starta mycket snart hos Nike Sportswear-återförsäljare. Fortsätt att rulla nedanför för att kolla in fler bilder som Asics Gel Quantum 360 Womens ger dig en bättre titt. Besök också kommentarsektionen och låt oss veta om du planerar att välja ett par.

Author:

This author has published 1100 articles so far. More info about the author is coming soon.