Nike Air Max Thea Donna

September 29, 2017 | Author: | Posted in Misc

Da Nike fodtøjsdesignere pioneerede Nike Flyknit-teknologien, havde de et primært mål: skab en sko, der leverer toppræstationer for atleter, samtidig med at der reduceres produktionsaffald i processen. Lidt vidste de, at de skabte en revolution i bæredygtigt design.

Men det er præcis, hvad Nike Flyknit lover at være takket være en mikroniveau ingeniørproces, hvor computerstyret “strikketeknologi” former skoens Nike Air Max 2017 Femme øvre ved at kombinere tråde af polyestergarn. Den innovative proces har allerede vist sig at være en spilskifter, hvilket reducerer Nike Air Huarache Femme spild af Nike Flyknit Lunar1 + øvre med omkring 80% sammenlignet med traditionelle Nike løbesko.

Nike Flyknit teknologi voksede ud af Nike’s ønske om at svare på et grundlæggende puslespil overfor fodtøjsdesignere. Hvordan kan du lave en sko, der giver atleter præcis, hvad de har brug for, hvor de har brug for det – uden at tilføje noget, der ikke er vigtigt for et design?

“Så vi begyndte at tænke: Hvordan kunne du få en løbesko til at føle sig som en sok? Og hvordan bygger du struktur og støtte i sokken uden at tilføje lag? Vores mål var at indovere baseret på vores” naturforstærkede “designprincipper, der fokuserer på kroppens bevægelse i sportsresultater og sigte Adidas Superstar Donna Nero på at hjælpe med at realisere atletens naturlige evne. ”

At skabe lette, men robuste sportssko har besat hele fodtøjsindustrien i årtier. Så langt tilbage som i slutningen af 1980’erne havde Nike eksperimenteret med en ultra letvægts mesh sko kaldet Sock Racer, men det var ikke robust nok til at yde ydeevne støtte til atleter. Så i 2008 afslørede Nike Nike Flywire-teknologien, der anvender højstyrkede tråde med minimal vægt, der virker som kabler på en hængebro, og leverer teknisk support præcis, hvor det er nødvendigt. Nike Flyknit gennembrud voksede ud af lignende nyskabende tænkning, der førte til Nike’s team af computerprogrammerere, ingeniører og designere til at tage en strikemaskine til Nike Air Max Thea Donnastrømper og trøjer og omdanne den til at producere den øverste del af en sneaker.

Resultatet var en øvre, der følte sig som en sok, men havde styrken og understøttelsen af ??de bedste løbesko. Skoen udmærket med hensyn til både ydeevne og bæredygtigt design. Nike Free Flyknit har 35 færre stykker at montere end Nike’s Air Pegasus + 28 runner og det svarer til en betydelig reduktion i affald.

Det var netop dette skæringspunkt mellem ydeevne og bæredygtighed, der hurtigt gjorde denne innovation til en frontrunner både hos Nike og med atleter rundt om i verden.

Den næste mulighed for Nike ligger i, hvad Nike Flyknit kan gøre, når den er konstrueret til andre sportsgrene eller til specifikke bevægelser,Nike Air Max 95 Dames såsom skarpe, intense laterale bevægelser i forhold til dem, der kræves i løb.

Uanset hvad Nike har i butikken, er det én ting sikkert: Nike Flyknits computeriserede “strikke” -proces gør det muligt at tilpasse design og produktionsprocessen, der skifter hele skoindustrien, som vi kender det.

Author:

This author has published 1113 articles so far. More info about the author is coming soon.