Nike Air Max Thea Donna

September 21, 2017 | Author: | Posted in Misc

Tinker Hatfield og Nike introducerede Air Max-linjen med Air Max 1 i 1987. Tre år senere i 1990 blev silhuettens første store efterfølger introduceret i form af Air Max 90.

Syvogtredive år senere er skoens indledende infrarøde farveskema stadig en stor signifikant i Air Max-serien, som er vokset udbredt og akkumuleret subkulturel relevans rundt om i verden. For Air Max Day 2017 hæver Nike Air Max Thea Donna Nike Air Max 90 med sin revolutionerende Flyknit tech, der skaber Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit.

Ligesom mange sjælsøgende 1990’ere unge blev jeg besat med Nike Air-teknologien. Jeg vil pore over de seneste innovationer, fra synlig forfodtsluft til afstemt luft til andre typer luft. Jeg ville endda købe brugte sneakers på loppemarkedet og rive dem fra hinanden for at inspicere Nike Roshe Run Donna luften. Efterhånden Nike Internationalist Damen som min unge hjerne udviklede sig og min forståelse af biomekanik avancerede, kom jeg til en realisering: Nike Air er bullshit.

Jeg forsøger ikke at sige, at Nike Air er ubrugelig. De gasfyldte sække af polstring revolutionerede sneakerverdenen, da den blev introduceret for over 30 år siden. Som en modeerklæring alene har introduktionen af Air Max været med til Nike Air Max Thea Womens at skabe en hytteindustri af sneakerheads og samlere med skabe fuld af ubrugte sko. Der er dog meget lidt rigtig videnskab – på trods af Nike-reklamer, der siger ellers – at støtte tanken om, at påfyldning af løbesko med trykluft gør dig til en bedre atlet. Nylig forskning foreslår faktisk det modsatte.

Men selv ser Nike sig selv som et marketingfirma. Og dens største handling Overbevise Nike Internationalist Dame alle, at Nike Air-teknologien var mere end en demonstration af Beavertons historisk rentable og ofte vildledende brandopbygning.

Ud over en strikket overflade er skoen også blevet subtly redesignet til at være endnu lettere. En kæmmet mellemsål mangler meget af hovedparten af sin forgænger, hvilket gør denne fjervægtige sneaker endnu mere behagelig til Nike Air Max Thea Womens fods.

Author:

This author has published 1213 articles so far. More info about the author is coming soon.