Nike Air Max 2016 Mujer vermeld.

December 4, 2017 | Author: | Posted in Misc

Als je hebt geworsteld om een paar aangepaste kicks, dan wil je kennis nemen van de laatste aankondiging van Nike. Deze maand opent het atletische bedrijf de Nike Makers Experience in de Nike By You Studio in New York. Onderdeel van die ervaring is de Nike Air Max 95 Womens mogelijkheid om Nike-schoenen te creëren met een aangepaste look. En u hoeft niet eens te wachten op hen: van begin tot einde duurt het proces minder dan 90 minuten – aanzienlijk sneller dan zoiets als Nike’s Bespoke iD-proces dat 6 – 8 weken duurt voor levering.

Hoewel je de meeste aspecten van de schoen kunt aanpassen, is het silhouet een gebied waar je bent opgesloten. Het uiteindelijke product is gebaseerd op Nike’s Presto X, die specifiek is ontworpen voor Nike Makers. Je kunt kiezen voor de reguliere versie van de schoen of een slip-on.

Daarna komen de echte aanpassingsopties: kleur, patronen, tekst en meer. Als je bijvoorbeeld een speciale gelegenheid viert, kun je er tekst over invoeren (Happy Birthday! Of iets dergelijks) en de Nike Makers ‘Experience zal een aangepast patroon voor je creëren.

Als Nike Air Max 2016 Womens je eenmaal je definitieve ontwerp hebt gekozen, duurt het minder dan een uur voordat je Nike Makers ‘Experience-kicks klaar zijn: niet al te arm voor een aangepaste schoen. Maar voordat je naar de studio gaat, moet je weten dat dit (althans voorlopig) een alleen-invite-optreden is voor Nike-vrienden en -families en een paar Nike + -leden. Laten we hopen dat ze het binnenkort voor een breder publiek openen.

Adidas ‘roodgloeiende groei begint Nike te raken waar het pijn doet.

Nu Nike al lang de categorie hardloopschoenen domineert, begint Adidas de kloof met ‘s werelds beste Nike Air Max 90 Mujer Blancas atletische merk te verkleinen.

Volgens een nieuw rapport van Jefferies, analist Randal Konik, zag Adidas in oktober een “enorme” toename in het aantal hardloopschoenen voor mannen dat op de bestsellerlijst van Foot Locker staat Nike Air Max 2016 Mujer vermeld.

Hoewel slechts twee Adidas-schoenen in september tot de top 60 behoorden, is dat aantal in oktober op 13 gevallen. Ondertussen zag categorieleider Nike zijn penetratie dalen met zes, tot 46 eenheden. Under Armour gleed uit van het hebben van een schoen op de lijst naar nul.

“Deze nieuwe gegevens ondersteunen ook onze recente eigen controles van 200 detailhandelaren, die een stijging van Adidas in het runnen van details,” Konik vertelde beleggers.

Adidas is de afgelopen paar maanden op een traan geweest, dankzij de opwinding rond Yeezy Boost van Kanye West en andere Nike Internationalist Womens sneakers voor de mode. Na een reeks verkoopdalingen in Noord-Amerika, zijn de inkomsten van het label recentelijk hersteld in de regio, waaronder een stijging van 31 procent in de eerste helft. Dat is vergelijkbaar met een groei van 24 procent bij Nike Air Vapormax Femme Under Armour en een stijging van 3 procent bij Nike, Cowen & Co., analist John Kernan.

Kernan heeft dinsdag zijn schattingen voor Adidas ‘tweede en fiscale omzet en winst per aandeel in het tweede kwartaal van 2017 verhoogd, onder vermelding van het momentum van het merk in Noord-Amerika en de mogelijkheid om de marges te verhogen.

Author:

This author has published 1226 articles so far. More info about the author is coming soon.