Nike Air Max 2016 Dam

January 18, 2017 | Author: | Posted in Misc

“Det är en riktigt mångsidigt verktyg”, sade George Robusti, senior design director för global körs på Adidas, i ARAMIS systemet. “Tekniken gjorde det möjligt att finjustera hur vi närmar oss produktens funktion. Du ska inte behöva tänka på skon vara där.”

I fallet med AlphaBounce, Adidas byggde gymnastiksko övre med ett Nike Air Max 95 Donnaflexibelt, lätt material Nike Air Max 2016 Dam som kallas ForgedMesh. Det är tänkt att passa som handen i handsken – men ändå vara mindre konstiga ut än de fem fingrar skor. Medan Adidas har förlitat sig på ARAMIS att bygga en produkt i det förflutna (det brukade det med Ultra Boost alltför), Robusti sade att detta är första gången en design väcktes till liv bygger på uppgifter som samlats in från motion-capture-system. Dessa lärdomar, naturligtvis, som härrör från Adidas föra in idrottare att sätta AlphaBounce genom sin takt.

När vi satt och pratade i Adidas huvudkontor i Portland, Ore., Frågade jag Robusti hur AlphaBounce jämföras med Ultra Boost och NMD, två av företagets mest populäAsics Gel Lyte 3 Damen ra löpare linjer.Nike Air Max 2017 Dame Till skillnad från de Adidas Superstar Womens Black mycket eftertraktade (och utan tvekan mode centrerad) skor var AlphaBounce främst avsedd för prestanda, sade Robusti, även om det fortfarande behövs ett modernt utseende. Adidas uppnått den sista delen genom att blanda svart, lila och orange färger, med en begränsad upplaga fläckigt mönster tänkt att framkalla skon används i Adidas motion-capture tester.

Innan han blev en verklighet, hade AlphaBounce att formas av ARAMIS, en motion-capture-system som hjälper till att bestämma mängden av stam och spänning orsakad av olika material. ARAMIS, som NASA har används för att inspektera det yttre skrovet på rymdfärjor, kombinerar höghastighetskameror med böjnings sensorer för att Adidas Superstar Femme Fleur samla information på Nike Air Max 1 Dam upp till 500 bilder per sekund. Eftersom programvaran kartor hud, ben och muskler, kan det ge Adidas ingenjörer insikt i hur de ska gå om att utforma en mer bekväm kör sneaker. ARAMIS kan visualisera nivån av komfort på varje område av en persons fot, från hälen till tårna, liksom indikera när tyget kan komma i vägen för prestanda.

Author:

This author has published 1113 articles so far. More info about the author is coming soon.