Nike Air Max 1 Mujer

March 31, 2017 | Author: | Posted in Misc

Brittiska återförsäljare JD Sports har släppt två helt nya färgställningar för Nike Air Max 95. För v&Adidas Superstar Mujer Blancas aring;ren 2017, den cirka 1995 löpare får en kunglig blå och svart färgschema och en grå lutning iteration. Båda versionerna av retro siluett mottaga Swoosh strömlinjeformade Ultra konstruktion, som presenterar en jämn, minimalistisk övre gjord Adidas NMD Femme Rose av mesh och säkring, Asics Kayano 23 Femme samtidigt som sitter ovanpå en Ultra enda enhet för en lätt steg. Den kungsblå färgsättning har blå tonen Air Sole enheter och foder för en våg av färg.

Red har varit den mest utbredda färgsättning i sneaker världen under de senaste åren, men Nike och JD Sports vända skriptet med detta alla blå versionen av den älskade Air Max 95. Skon har alla de tekniska aspekter som har gjort det en fläkt favorit – från mask Nike Air Max 90 Dames övre, gummi våffla yttersula och de ikoniska Nike Air-Sole enheter i hälen och forefooot.

Den ikoniska Nike Air Max 95 får en radioaktiv färgbehandling i denna JD Sports exklusiv version. Modellen har allt som vi har lärt känna och älska om den ikoniska Nike Air Max 1 Mujersneaker – ett n&Nike Air Max 95 Femmeauml;t övre, en innovativ snörning system för en konturerad passform, en gummisula med våffelmönster och den legendariska Air Sole enheter i häl och framfot – i en mestadels svart colorway späckat med iögonfallande antracit detaljer. Nike Air Max 95 Antracit / Grön är tillgänglig nu.

Dope, exklusiva färgställningar av klassiska tränare är inget nytt för JD Sports och den senaste att träffa den brittiska jätten är en cool grå / Team Red färgsättning av Nike Air Max 95. En perenn favorit av JD Sports besättning, kommer denna nya AM95 dekorerad i grå mesh, syntet och reflekterande 3M medan kardinal liknande ”team Red” nyans träffar Swoosh kontur, neopren tunga, nylon snörning loopar,Adidas Ultra Boost Womens gummi yttersula och fullängds Max Air enhet. Dessa kan plockas upp på nätet nu så långt lagret räcker.

Nike Air Max 95 är återigen föremål för en exklusiv makeover av JD Sports. Den här gången men det är Nike Air Max Thea Mujer den ikoniska silhuett förnyade SE version som släpps genom den brittiska återförsäljare. Som presenterar en medley av marin och grå längs modellens fler densitet skum övre, omväxlat Flywire kablar ger ökat stöd längs sidorna medan den svarta mellansula och blå Air Max enhet säkerställa rikliga mängder av dämpning

Author:

This author has published 1113 articles so far. More info about the author is coming soon.