Asics Gel Lyte 5 Mujer

April 27, 2017 | Author: | Posted in Misc

Jordan Brand Nike Air Max 95 Femme är inte den enda ikoniska Nike Roshe Run Womens Black sneakeretiketten som firar en milstolpe årsdag i år. För att fira 20-årsjubileet för Air Max 95, kommer Nike att retrovisa en av de mer kära färgvägarna i den klassiska siluetten.

Med Futures Dirty Sprite 2-sprängning genom högtalare överallt kunde Nike inte ha valt en mer passande tid för att hälla upp några lila grejer och återfå Asics Gel Lyte 5 Mujer “Grape” -reaktionen av Air Max 95. För denna körning, AM 95 ” Grape “hoppar ut ur valvet med lite ljusare toner än originalutgåvan. Sneakerna har en gråfärgad gradient övre, kompletterad med en vit mellansula och lila accenter på tungan, ögonlocken och Swoosh-logotypen ligger strax nedanför fotleden. Vibrerande Nike Air Max 90 Femme Noir Emerald Green detaljer kan också hittas Adidas Gazelle Womens främst på insidan av luftbubblan, liksom på tungan och hälen på den kommande Air Max 95-utgåvan.

Den här gången är den klassiska Nike Air Max 95 helt klädd i en gråbaserad övre med vit kontrasterande detaljer i samt mellansolen. Konstruerad med en blandning av nubuck och nät, är skogen färdig med en svart gummisula.

Nike Air Mx 95 Asics Gel Quantum 360 Womens har lanserat i en handfull färgvägar som har blivit 2017 till en bra start för den klassiska modellen. Nu lanserar varumärket något som liknar vad vi har sett, Nike Air Max 95 “Triple White”.

Även om denna Nike Air Max 95 har en övervägande vit byggning, kommer de också med accenter av ren platina, men ger dem Nike Air Max Classic BW Donne fortfarande den vita looken. Konstruerad med syntet och Nike Free 5.0 Dames mesh över överdelarna medan den synliga Air Max-enheten är intakt. Att klara utseendet är Vit över midsolen och yttersålen.

Det kan aldrig vara tillräckligt med Nike Air Max 95-utgåvor och Nike Sportswear släpper ett annat par under maj. Visas är Nike Air Max 95 ‘Liquid Lime’ som är en kvinnlig exklusiv release.

Author:

This author has published 1220 articles so far. More info about the author is coming soon.