Adidas Gazelle Femme Rose

August 10, 2017 | Author: | Posted in Misc

Nu i det tyvende år fortsætter Nike Zoom Air med at give en lydhør profilering, som atleterne kan føle. Nike Running har arbejdet sammen med nogle af verdens hurtigste atleter for at udvikle Zoom Air fodtøj for at imødekomme løbernes behov, uanset om de er i blænding af den globale spotlight eller hverdagsløbere, der jagter deres personlige bests.

Den snegle lydhørhed af Zoom Adidas Gazelle Femme Rose Air-dæmpning kommer fra tæt strakte trækfibre vævet inde i en trykluft Nike Air-enhed. Når atletens fod rører ned, komprimeres fibrene for at dæmpe støtmen, før de hurtigt snapper tilbage til deres oprindelige tilstand, hvilket giver et eksplosivt, kraftigt svar Nike Air Huarache Womens fra jorden. Resultatet er en hurtig, polstret tur, hvorvidt løberen er ude til en morgenkørsel eller et maraton personligt bedste.

Zoom Air blev først introduceret i 1995 efter mere end et årti med forskning og udvikling. Det lavede sin præstations debut i tre stilarter: Nike Air Marauder fodboldklap lanceret med både hæl og forfoot Zoom Air-enheder og Air Go LWP basketballsko debuteret med forfoden Zoom Air-enheder. Kort efter blev Zoom Air introduceret til at køre i Air Zoom Adidas Neo Homme LWP. Siden da har sportsfolk uddannet, konkurreret og vandt i sko med sin lydhør.

Atleter elsker den hurtige, snappy, responsive tur og den energi tilbagevenden de får fra det. Zoom Luftsko foretrækkes af mange af Nike’s hurtige elite løbere. Atleter som Mo Farah, Galen Rupp og Matt Tegenkamp siger, at når de løber op til 20 miles om dagen, vil de have deres sko til at gøre noget mere arbejde for dem. Zoom Air giver dem en ægte snap-back følelse.

Nike Air Zoom Asics Gel Lyte 5 Dames Odyssey – en helt ny stabil sko fra Nike Running, der giver fart og afstand i låst komfort.

Verdens hurtigeste har brug for denne meget låsning for en stabil følelse i utrolige hastigheder. Ny Flywire teknologi og dobbeltsprøjtet hælklemme forbedrer hælens låsning, Adidas Yeezy Boost 350 Femme mens den fleksible ydersål og Ortholite sok linerpude og styrer foden.

Author:

This author has published 1213 articles so far. More info about the author is coming soon.