Adidas Gazelle Dame

March 20, 2017 | Author: | Posted in Misc

På torsdag, Nike Air Max 90 Womens Black vil Adidas åbne en ny flagskib Adidas NMD Damen detail placering i udkanten af Times Square. Det er den største af tyske sko gigant stores – og den første i en række af opskalere mursten og mørtel butikker snart til at omfatte en betydelig placering åbning snart i London. Virksomheden er i øjeblikket giver Adidas NMD Womens nogle private ture i rummet, og det er alle smukke nødder – flere historier, bleacher-stil plads til at se sportsbegivenheder, en kold presse juice bar. Og masser og masser af sko.

Der er også en station for at designe brugerdefinerede spark, og i overensstemmelse med hele inddæmmede Parley for Oceans tema, er flere elementer, herunder tøj bøjler lavet af genbrugt ocean plast.

Kælderen rummer et træningsområde, hvor besøgende kan få gratis analyse fra in-house trænere –Nike Air Max 1 Womens godt, gratis med det uundgåelige mersalg i et nyt par Adidas løbesko, naturligvis. Du er ikke forpligtet til at købe et par, men godt, de kommer til at forsøge virkelig hårdt for at sikre, at du ikke forlade stedet uden noget.

En ledelse reorganisering Nike Air Max Classic BW Damen Blau har lade divisioner skib Adidas Gazelle Dame nye stilarter og farver til detailhandlere oftere, hvilket bringer de nyeste varianter af den klassiske Stan Smiths, flashier Kanye-designede Yeezy Boost sko, og kører sko-inspirerede NMDs at markedsføre meget hurtigere. Adidas opdateret NMD (det står for “Nomad”) tre gange i august og seks gange i september holder unge kunder råber til de nyeste stilarter-og de er villige til at betale fuld pris at hage dem før begrænsede mængder forsvinder fra butikshylderne .

“Det er virkelig millennials brændstofpåfyldning denne genopblussen,” siger Neil Schwartz, analytiker hos SportsOneSource. “Det plejede at være Adidas kom ud med en sko, og de havde kun et par stilarter. Nu er det 31 varianter på Baskin-Robbins. New Balance 574 Femme

Adidas leapfrogged Under Nike Air Max Classic BW Dames Armour til at blive den næstbedste sælgende sportssko maker i USA i år til september, Schwartz siger, selvom dens andel er stadig omkring en niende leder Nikes. Adidas siger, at det solgte 8 millioner par Stan Smiths globalt sidste år ud af 50 millioner i løbet af de sidste fire årtier. Den solgte også 15 millioner par Superstars, de hvide lave basketball sko udødeliggjort af Kareem Abdul-Jabbar i 1970’erne og omdannet til hip-hop Essentials af rappere Run D.M.C. i 80’erne. “De vinder markedsandele på bekostning af Nike,” siger Cédric Rossi, analytiker hos investeringsbanken Bryan, Garnier, som bemærker Adidas s valuta justeret salg voksede på dobbelt Nike tempo i foråret kvartal.

Author:

This author has published 1100 articles so far. More info about the author is coming soon.