Adidas Eqt Support Adv Damen

February 8, 2018 | Author: | Posted in Misc

Förra året var det Stan Smith. Nu finns det ett Nike Air Max Classic BW Femme annat par adidas sparkar som gör foten av anmärkningsvärda modeflickor: Superstar. Stilen – med sitt hårda tåningsskal och tre ränder – kom först till domstolen 1970. Det tog fart i 80-talet hip hop-scenen och tycktes pensioneras när fler flamboyanta färgstarka sneakers slog på hyllor. Men superstjärnan resurfaced igen i slutet av 90-talet och början av 2000-talet. (Två av våra shoppingredaktörer minns speciellt att ha uteslutande superstjärnor i hela gymnasiet.)

Nu firar 35-årsjubileet, är stjärnans silhuett tillbaka. För att fira, slog R29-lagret in i de klassiska sneakersna och tog dem ut på stan. Bläddra nedan för att kolla in fyra olika sätt att utforma Superstars. Det är dags för ett fram&Adidas NMD Femme aring;triktat kast för dina fötter.

“Skal-tåla adidas var gå-till-shoe av de coolaste tjejerna på min skola. Förutom våra färgglada Kipling-ryggsäckar var dessa sneakers vårt enda sätt att uttrycka oss medan vi fortfarande bär våra mandat skoluniformer. Jag är glada att ha min superstjärnor igen i vår. Men i stället för att kanalisera mitt 13-åriga jag och para dem med en hikad pläterad kjol, planerar jag att bära dem med min nya vuxna uniform (av mitt eget val): en midi -skirt och överdimensionerade turtleneck. ”

“De här sneakersna komplimangerar min gå-till-vinter ser ganska bra ut. Eftersom vädret har varit en skämt i år har jag, för extra värme, lagt på Adidas Eqt Support Adv Womensmig en lång tröja på min vanliga jeansensemble. Strukturen och färgen jag behöver mala resten av den avslappnade outfiten. ”

“På mina (mycket mindre) sjätteåriga fötter skulle du bara kunna se Superstars – vanligtvis med ljusorange randar, min sak vid den tiden. Så du kan föreställa dig min spänning när jag kom tillbaka till min ungdom den här säsongen. vi har återförenats, jag har knappt tagit bort dessa superstjärnor. Nuförtiden accentuerar jag dem med en rolig, tryckt socka och upprullade jeans. ”

“För att vara helt ärlig har jag aldrig varit mycket av en sneakers-och-jeansflicka, jag föredrar snygga klackar eller läder och pläterade kjolar. Det sägs jag handlar om Adidas ZX 750 Womens komfort och jag var glad att tvinga mig i det här fotot skjuta. Så snart superstjärnorna rörde Adidas Eqt Support Adv Damen mina fötter ville jag inte ta av dem. Nu övar jag verkligen vad jag predikar. ”

Finns i både djärva och dämpade iterationer, blandar skorna rikt strukturerade överdelar med kontrasterande accenter, uppdatering av den bärbara skon med extra visuellt intresse. Den mest iögonfallande versionen matchar grå melange Primeknit med ljusa färgband och en blå läderstrumpor. Den andra sneakerna har en mörkare stickning med dämpade paneler, med tonaldetaljering i stället för djärva slag av färg. Båda skorna har kostnadsfria lössnören, vita mellansålar och toecaps och dämpade ögonlock, vilket fokuserar Nike Air Zoom Spiridon Womens på den kontrasterande Three Stripes branding.

Author:

This author has published 1213 articles so far. More info about the author is coming soon.