Adidas Adilette Slides Damen

August 11, 2017 | Author: | Posted in Misc

Medan vi inte aktivt märkte några av de förändringar som Nike har gjort på den nya skogen, njöt vi av en mycket bekväm och Adidas Adilette Slides Damen vadderad tur i våra körningar.

Precis som tidigare använder skosolen en 8 mm förskjutning för din fot inuti, vilket ger en mycket kopplad känsla till vilken yta du än kör. Det bästa sättet att beskriva det är att köra bil med sportig upphängning: det är en tuffare åktur, men Nike Air Max 90 Dames bilen rör sig och griper mycket bättre. Samma sak kan sägas om Free 5.0, som inte är lika avslappnad som andra skor i Free range, men levererar en mer avtagbar och naturlig körupplevelse.

Vi har gjort en serie körningar med Nike Free 5.0-skor och den överlägsna känslan vi har haft är att de levererar en väldigt kudlad körning som har lite respons för dem, men ingen var nära det svåra och lyhörd som Nike Air Max 90 Mujer det levereras av Adidas Adidas Superstar Hombre Boost-sortimentet.

Det är inte nödvändigtvis en dålig sak, vi har hittat Adidas Boost tätt och hårt i våra tidigare körningar och Nike Free 5.0 ger en mycket mer bekväm upplevelse. Våra fötter har känsla avslappnad efter en 6 km körning snarare än slagen och bashed.

Vår tidigare körskor av val har varit Nike Freerun 3 och att flytta in i Nike Free 5.0 har varit en bra cross cross-upplevelse. De är bekväma, ljusa och så långt över de senaste 20kmen en bra performer, åh och nämnde vi att vi älskar den ljusa orangefärgen, grunt vi vet.

Det finns inga sysiga överlägg alls på den övre som ger en minimalistisk design och en som är kliarfri. Nike Air Huarache Mujer Dessutom innebär införandet av en Nike Air Max Classic BW Femme traditionell tungkonstruktion, som är mjuk, ett tryck på kudden. Tungan är mycket tunn för att inte begränsa utrymme i skon.

Materialet ger en ljus sko och en som är väldigt bekväm både om staden, runt gymmet eller butikerna.

Author:

This author has published 1213 articles so far. More info about the author is coming soon.